Ένα ιδιαίτερο γαλακτοκομικό προϊόν φέρνει στο προσκήνιο η σερβική κουζίνα.
Ο λόγος για το Pule Donkey Cheese, το οποίο παρασκευάζεται από γάλα γαϊδούρας. Η τιμή του ανέρχεται στα 1.000 ευρώ το κιλό, λόγω της σπανιότητάς του, καθώς υπάρχουν μόλις 100 γαϊδούρια που αρμέγονται για την παρασκευή του, ενώ για να γίνει ένα κιλό τυρί απαιτούνται 25 λίτρα γάλακτος. Μάλιστα, το τυρί που παράγεται στην Zasavica της Σερβίας, μπορεί να φτάσει μέχρι και 3.000 ευρώ το κιλό.