Σε αυτή την τακτική προέβη το εστιατόριο «Hachikyo» στην πόλη Σαπόρο της Ιαπωνίας.
«Είναι ένας τρόπος για να εκτιμήσει ο καθένας το φαγητό που καταναλώνει, να σκεφτεί πόσο δύσκολο είναι να παρασκευαστεί από τον μάγειρα, πόσος κόπος χρειάζεται για να βρεθούν οι πρώτες ύλες αλλά και να μην πάνε χαμένα τα χρήματα που πληρώνει στο λογαριασμό. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις γεμάτα πιάτα στο τραπέζι! Ο καθένας οφείλει να τελειώσει όλο το φαγητό του και να μην πετάξει τίποτα», αναφέρει ο σεφ.