Back to Top

Η συγκινητική ιστορία αφοσίωσης ενός σκύλου

Η ιστορία αφοσίωσης του Buck, ενός τρίχρονου λαμπραντόρ, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Όταν ο Mark Wessells συνειδητοποίησε ότι τα οικονομικά του δεν αρκούν πια για να συντηρεί τον αγαπημένο του σκύλο, αποφάσισε να εμπιστευτεί τη φροντίδα του στον πατέρα του. Έτσι, ταξίδεψε από τη Νότια Καρολάινα που διέμενε, μέχρι το Γουΐντεστερ της Βιρτζίνια, ώστε να του αφήσει τον Buck.

Τελικά, ο Buck ήταν αυτός που βίωσε πιο σκληρά το αίσθημα της απώλειας που δημιουργεί ένας αποχωρισμός. Μόλις μία εβδομάδα αργότερα, το έσκασε από το σπίτι. «Μου τηλεφώνησε ο πατέρας μου μετά από επτά ημέρες και μου μετέφερε τα νέα. Σκεφτήκαμε πως μάλλον τον είχαν κλέψει», δήλωσε ο Wessels, μη μπορώντας να χωνέψει την απώλειά του. 

Έξι μήνες αργότερα, δέχτηκε και ένα δεύτερο τηλεφώνημα, που τον έκανε να ξεσπάσει σε δάκρυα μη μπορώντας να πιστέψει στα αυτιά του. Λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του, κάποιος εντόπισε ένα περιπλανώμενο σκύλο, τον οποίο και παρέδωσε σε έναν κτηνίατρο. Το τσιπάκι του σκύλου ήταν αυτό, που αποκάλυψε τη ταυτότητά του: Έγραφε «Buck». Ο αγαπημένος του σκύλος, διένυσε μια απόσταση 800 χιλιομέτρων για να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει. Μια ακόμα ιστορία σκυλίσιας πίστης και αφοσίωσης μόλις είχε γεννηθεί...
.
.
...επιμέλεια: Ελευθερία Τζώη

0Comments

Δημοσίευση σχολίου

γράψε το σχόλιό σου...