Back to Top

Οι γυναίκες προτιμούν φαγητό και όχι σεξ

Οι άντρες από την άλλη σκέφτονται πιο πολύ το σεξ και όχι το φαγητό.

Βρετανική έρευνα που πραγματοποιήθηκες σε 5.000 νεαρούς εθελοντές, με σκοπό να διερευνηθεί η σχέση φαγητού-σεξ, έδειξε ότι μία στις τέσσερις γυναίκες σκέφτονται το φαγητό κάθε 30 λεπτά, ενώ το σεξ απασχολεί με την ίδια συχνότητα μόλις μία στις 10. Αντιθέτως, οι άντρες σκέφτονται πολύ πιο συχνά το σεξ, με τον έναν στους 20 να ασχολείται με αυτό όλη την ώρα και το 36% να έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις κάθε 30 λεπτά.

Πολλά καγκουρό παλιότερα περπατούσαν

Ήξερες ότι το όνομα «Κανγκουρό» στη γλώσσα των ιθαγενών σημαίνει «πάνω-κάτω»;

Το όνομά τους το πήραν από τον Άγγλο θαλασσοπόρο Τζέιμς Κουκ. Όταν ο Κουκ έφτασε, το 1770, στην Αυστραλία, παρατήρησε το ζώο και όταν ρώτησε τους ιθαγενείς πώς λέγεται αυτοί του απάντησαν: «Καν γκου ρό», που σημαίνει «πάνω-κάτω»Το αληθινό όνομα του Καγκουρό στη γλώσσα των Ιθαγενών είναι «wallaroo» και το λένε έτσι μέχρι και σήμερα.

Φοιτητής «ρεζίλεψε» τη NASA

Μπορεί οι αποστολές της NASA να κοστίζουν εκατομμύρια ευρώ, αλλά ένας νεαρός Βρετανός τα κατάφερε με μόλις 400 ευρώ. 

Ο 19χρονος Άγγλος φοιτητής Adam Cudworth κατέγραψε εντυπωσιακές εικόνες της Γης χρησιμοποιώντας μια απλή φωτογραφική και ένα αυτοσχέδιο «διαστημικό» σκάφος που κατασκεύασε μόνος του.  Αρχικά, τοποθέτησε μια φωτογραφική μηχανή μέσα σε ένα κουτί μαζί με GPS, ραδιοφωνικό πομπό και έναν μικροεπεξεργαστή.