Back to Top

Επιτέθηκε στην πεθερά με αντιαρματική ρουκέτα

Το συγκεκριμένο περιστατικό εκτυλίχθηκε τον Απρίλιο του 2013 στη χώρα της Βοσνίας.

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι κάτοικοι της περιοχής όταν έμαθαν ότι ο Μίροσλαβ Μίλιτς επιτέθηκε στην πεθερά του με αντιαρματική ρουκέτα. Ο 26χρονος, θεωρούσε την πεθερά του υπεύθυνη για τον αποτυχημένο του γάμο και ύστερα από έναν έντονο καυγά που είχε μαζί της, προέβη σε αυτή την ακραία κίνηση μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Γρίφος: Η γυναίκα και η τίγρης

Ένας Βασιλιάς έβαλε έναν κρατούμενο μπροστά από δύο πόρτες.

Η πόρτα Νο 1 έγραφε: «Σ' αυτό το δωμάτιο υπάρχει μια γυναίκα και στο διπλανό μια τίγρης». Η πόρτα Νο 2 έγραφε: «Στο ένα από τα δυο δωμάτια υπάρχει μια γυναίκα και στο άλλο μια τίγρη». Ο Βασιλιάς είπε στον κρατούμενο ότι η µία από τις δύο επιγραφές γράφει την αλήθεια ενώ η άλλη ψέματα. Εάν ο κρατούμενος ανοίξει την πόρτα µε την κυρία θα την σώσει ενώ αν ανοίξει την πόρτα µε την τίγρη θα φαγωθεί.

Φλερτ στη δουλειά: Ποιοι είναι οι πιο επιρρεπείς;

Οι πολλές ώρες στο γραφείο κάνουν κάποιους να βλέπουν με άλλο μάτι τους συναδέλφους τους.

Αυτό έδειξε έρευνα στην οποία συμμετείχαν 42.000 άτομα. Το βασικό ερώτημα της έρευνας προς τους εργαζόμενους  διαφορετικών τομέων απασχόλησης ήταν: «Ποιες ερωτικές εμπειρίες είχατε με συνεργάτες σας;». Από την έρευνα προέκυψε επίσης ότι ένας στους δέκα εργαζομένους από κάθε κατηγορία είχε έρθει σε ολοκληρωμένη σωματική επαφή με κάποιον συνάδελφό τους, ενώ οι υπόλοιποι είχαν φλερτάρει.

Στα σκαριά οι φακοί επαφής-τηλεόραση

Το σύστημα φακών επαφής «iOptik», προβάλλει ψηφιακά δεδομένα απευθείας σε κάθε μάτι.

Η αμερικανική κατασκευαστική εταιρεία Innovega, τονίζει ότι το φουτουριστικό σύστημα μπορεί να προβάλλει ψηφιακά δεδομένα όπως π.χ. οδηγίες οδήγησης και βιντεοκλήσεις. Οι φακοί λειτουργούν από μόνοι τους ή σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι έξυπνα γυαλιά, προσφέροντας στον χρήστη εμπειρία αντίστοιχη με εκείνη της παρακολούθησης σε τηλεοπτικό δέκτη 240 ιντσών από απόσταση τριών μέτρων.

Βόλτα στο χείλος του πύργου ύψους 356 μέτρων

Για τους θαυμαστές της αδρεναλίνης, αποτελεί απλά μια καινούργια πρόκληση.

Ο  πανύψηλος πύργος CN βρίσκεται στον Καναδά, στη πόλη του Τορόντο. Το «μόνο» που έχει να κάνει ο τολμηρός, είναι να περπατήσει σε ένα πεζούλι πλάτους 1,5 μέτρου στη κορυφή του πύργου, με μοναδικό μέτρο ασφάλειας ένα καλώδιο με το οποίο θα είναι κρεμασμένος.