Back to Top

Μια ερωτική απώλεια οδηγεί σε θάνατο

Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου μπορεί να οδηγήσει  ακόμα και στο θάνατο.

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε επιστημονική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αυστραλία. Και αυτό συμβαίνει γιατί η απώλεια κάποιου αγαπημένου προσώπου, μπορεί να αφήσει τον ανθρώπινο οργανισμό αδύναμο στο να καταπολεμήσει τις λοιμώξειςΝα σημειωθεί, ότι η απώλεια δεν αναφέρεται μόνο στον χωρισμό ενός ζευγαριού, αλλά γενικά στην απώλεια αγαπημένων προσώπων (π,χ, φίλων, συγγενών κτλ.).

Τα ανθρωπάκια του Anton Tang (+photo)


Ο Anton Tang είναι ένας ιδιαίτερος καλλιτέχνης από μια νησιώτικη χώρα, τη Σιγκαπούρη.
.
Στο προσωπικό του blog, ανεβάζει καθημερινά φωτογραφίες με τα δημιουργημένα από τον ίδιο Mini Danbos, τα οποία είναι μικροσκοπικές φιγούρες φτιαγμένες από πλαστικό. Δεν αρκείται στο να τα φωτογραφίζει, αλλά προτιμάει να τους δίνει και μια κατά κάποιο τρόπο ανθρώπινη πλευρά

Η εσωτερική πισίνα-θάλασσα της Ιαπωνίας

Ο όρος «πισίνα» είναι στην ουσία μια αυταπάτη. Πρόκειται περισσότερο για μια παραλία, καθώς περιέχει θαλασσινό νερό και παραλία από άμμο.

Το Ocean Dome, βρίσκεται στην πόλη Miyazaki. Οι λουόμενοι, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το μπάνιο τους όλες τις εποχές του χρόνου, καθώς η θερμοκρασία του νερού, η υγρασία και ο αέρας ελέγχονται από high tech μηχανήματα. Επιπλέον, μέσω τεχνολογίας, δημιουργούνται και κύματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα για τους φαν του σέρφινγκ.

Η ιστορία της Google

Το ήξερες πως το αρχικό όνομα της μηχανής αναζήτησης δεν ήταν «Google» αλλά «Backrub»;

Ιδρυτές της πασίγνωστης μηχανής αναζήτησης θεωρούνται δυο πρώην φοιτητές: Ο Αμερικάνος Λάρι Πέιτζ (Larry Page) και ο Ρώσος Σεργέι Μπριν (Sergey Brin). Το 1995, αφού μετέτρεψαν τον κοιτώνα τους στο πανεπιστήμιο σε εργαστήριο, δημιούργησαν την πρώτη μηχανή αναζήτησης τους με το όνομα «Bachrub».