Back to Top

Μια πόλη χτισμένη μέσα σε ένα γήπεδο

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, ένα γήπεδο του μπέιζμπολ, μετατράπηκε σε πραγματική πόλη.

Ένα εντυπωσιακό γήπεδο μπέιζμπολ, έκανε μια μέρα την εμφάνισή του στο κέντρο της πόλης Οσάκα στην Ιαπωνία. Σκοπός του εγχειρήματος ήταν να αποτελέσει την έδρα της περίφημης ιαπωνικής ομάδας μπέιζμπολ Nankai HawksΗ χωρητικότητα του εν λόγω γηπέδου έφτανε τα 31.380 άτομα, ενώ δημιουργήθηκε με βάση όλες τις νέες τεχνολογίες και περιελάμβανε τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Οι γυναίκες βιώνουν περισσότερες ερωτικές φαντασιώσεις κατά τη γόνιμη περίοδό τους

Συγκριτικά με τους άντρες, οι γυναίκες στις φαντασιώσεις τους, διεγείρονται περισσότερο.

Σύμφωνα με μελέτη που διεξήχθη από το πανεπιστήμιο Lethbridge του Καναδά, οι γυναίκες βιώνουν πιο πολλές φαντασιώσεις κατά τη διάρκεια της γόνιμης περιόδου της εμμήνου ρύσης, συγκριτικά με τον υπόλοιπο μήνα. Ενώ οι γυναίκες αναφέρουν συνήθως κατά μέσο όρο 0,77 φαντασιώσεις την ημέρα, κατά τη διάρκεια των τριών ημερών γύρω από την ωορρηξία, οι φαντασιώσεις αυξάνονται σε 1,3 ανά ημέρα.

Οι έξυπνοι άνθρωποι κοιμούνται πιο αργά

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο ψυχολόγος στο London School of Economics and Politics Science (Αγγλία), Satoshi Kazanawa

Ο ψυχολόγος Satoshi Kazanawa,υποστηρίζει ότι ο μέσος ορός IQ σχετίζεται άμεσα με τις συνήθειες του ύπνου μας, αποδεικνύοντας ότι αυτοί που δεν κοιμούνται πολύ νωρίς το βράδυ είναι πράγματι πιο έξυπνοι. «Το φεγγάρι προσφέρει ενέργεια και κάνει το πιο ευφυές ανθρώπινο μυαλό να βρίσκεται σε εγρήγορση μεγαλύτερου βαθμού. Έτσι δεν επιτρέπει σε αυτούς που το κατέχουν να κοιμούνται νωρίς», επισημαίνει ο ίδιος.