Back to Top

Το ποτό σου μαρτυρά τον χαρακτήρα σου

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τον Glenn Wilson, ψυχολόγο στο King’ s College του Λονδίνου (Αγγλία). Διέκρινε 7 τύπους ανθρώπων.

Κουτσομπόλης: Κρατάει το ποτήρι του κρασιού από τη «φούσκα» και με τη βοήθειά του χειρονομεί και τονίζει τα όσα λέει. Συχνά σκύβει πάνω από το ποτό, ώστε να πλησιάσει κοντά στα άλλα μέλη της παρέας και να μιλήσει πιο άνετα.
.
Κοινωνικός: Προτιμά μπίρες ή άλλα ποτά σε μπουκάλι, τα οποία κρατά χαλαρά, και πίνει στη διάρκεια της συζήτησης μικρές γουλιές.

Διαθέσιμος: Τοποθετεί το ποτήρι στο ύψος του στήθους και όταν πίνει δεν παραλείπει να κοιτάει πάνω από το χείλος του ποτηριού, ώστε να συναντήσει με το βλέμμα το έτερον ήμισυ, ενώ «χαϊδεύει» απαλά το χείλος του.

Οι σπουδές προσθέτουν χρόνια ζωής

Οι πανεπιστημιακές σπουδές δεν προσφέρουν μόνο γνώσεις, αλλά και περισσότερη ζωή.

Αυτό υποστηρίζει μελέτη του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, σύμφωνα με την οποία πτυχιούχοι άνδρες και γυναίκες κερδίζουν 8 και 4 επιπλέον χρόνια ζωής αντίστοιχα. Το προσδόκιμο ζωής στην Ευρώπη είναι κατά μέσο όρο 83 χρόνια για το γυναικείο φύλο, έναντι 77 των ανδρών. Σύμφωνα με τη μελέτη, ένας άνδρας 30 ετών με σπουδές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση έχει μπροστά του άλλα 51 χρόνια ζωής έναντι 43 ενός χωρίς πτυχίο.

Που έχουν θεαθεί τα περισσότερα UFO;


Τα περισσότερα UFO (ATIA) έχουν επισημανθεί στον αυτοκινητόδρομο 375 της Νεβάδα (Η.Π.Α.). Γι' αυτόν τον λόγο, στον δρόμο αυτό, έχει δοθεί η ονομασία «ο αυτοκινητόδρομος των εξωγήινων» (Extraterrestrial Highway).