Back to Top

Γέφυρα έλαβε το όνομα «Chuck Norris»

Τη συγκεκριμένη γέφυρα, διασχίζει το ποτάμι Morova στη Σλοβακία, και βρίσκεται κοντά στην πρωτεύουσα Μπρατισλάβα.

Στην απόφαση αυτή κατέληξαν οι κάτοικοι μετά από ψηφοφορία, αφού το 74% των Σλοβάκων ψήφισε υπέρ του δημοφιλούς πρωταγωνιστή των ταινιών καράτε. Οι θαυμαστές των ανεκδότων που κυκλοφορούν ανά τον κόσμο για τον Τσακ Νόρις, είπαν να εκμεταλλευτούν τη δημοτικότητά του με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο.

Πως να βγαίνεις ωραίος/α στις φωτογραφίες

Υπάρχουν ορισμένα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό, ώστε να απαθανατίσεις τις όμορφες και μοναδικές στιγμές της ζωής σου:

Στρίψε το κεφάλι σου: Στρίψε ελαφριά το κεφάλι σου σε μία γωνία ¾. Έτσι, θα εκπέμπεις αμέσως μεγαλύτερη γοητεία. Αυτή η στάση θα σε βοηθήσει ιδιαιτέρως αν έχεις μεγάλα ή πεταχτά αυτιά.

Απέφυγε το διπλοσάγονο: Κλειδί  είναι η θέση της κάμερας. Ο φακός πρέπει να βρίσκεται στο ύψος των ματιών σου ή ακόμα ψηλότερα. Αν χρειαστεί μπορείς ακόμα και να λυγίσεις τα γόνατά σου αν είσαι πιο ψηλός/η από τον φωτογράφο. Διαφορετικά κάθισε σε καρέκλα και κοίταξε ψηλά προς την κάμερα. Βεβαιώσου ότι το σαγόνι σου προεξέχει περισσότερο απ’ ότι συνήθως, καθώς έτσι θα δημιουργήσεις την εντύπωση ότι ο λαιμός σου είναι πιο μακρύς.