Back to Top

Ποντίκι υπολογιστή που φοριέται στο δάχτυλο

Χαρακτηρίζεται για την μεγάλη ταχύτητά του, την πλήρη λειτουργικότητά του αλλά και την ευκολία χρήσης του.

Το «ThumbTrack» έχει το μέγεθος μιας δαχτυλήθρας και φοριέται με ευκολία στο δάχτυλο, εκτελώντας όλες τις εντολές. Λειτουργεί με μπαταρία, που κρατά μέχρι 15 ώρες συνεχούς χρήσης, ενώ σε κατάσταση αναμονής μπορεί να παραμείνει για 7 ημέρες. Επιπλέον, είναι σχεδόν αόρατο και ελαφρύ, κάτι που εξυπηρετεί απόλυτα όσους έχουν προβλήματα στον καρπό τους από την καθημερινή χρήση του ποντικού. Η τιμή του είναι περίπου 75 ευρώ.

Ο αριθμός των πόλεων θα αυξάνεται συνεχώς

Η έκταση που καταλαμβάνουν οι αστικοί οικισμοί, πρόκειται να τριπλασιαστεί έως το 2030.

Οι ερευνητές των πανεπιστημίου Γιέηλ, Τέξας και Βοστώνης των ΗΠΑ, εκτιμούν ότι μέσα στα επόμενα χρόνια, ο κόσμος θα γνωρίσει μια άνευ προηγουμένου έκρηξη στην αστική επέκταση. Οι επιστήμονες προβλέπουν ότι οι πόλεις θα «καταπιούν» έως το 2030 μια έκταση εδάφους περίπου 1,2 εκατ. τετραγωνικών χιλιομέτρων (σχεδόν όσο η Νότια Αφρική).

Κέικ 2,5 τόνων μπήκε στο βιβλίο Γκίνες

Διάσημοι σεφ ζαχαροπλαστικής από την Αυστρία, παρασκεύασαν το μεγαλύτερο κέικ στον κόσμο.

Τρεις μέρες πέρασαν όπου οι ζαχαροπλάστες ανακάτευαν τα υλικά, προκειμένου να πετύχουν το ιδανικό αποτέλεσμα, τιμώντας παράλληλα την αυστριακή πόλη Seiersberg και δίνοντας την ευκαιρία στους κατοίκους να απολαύσουν μια διαφορετική λιχουδιά.

Η Ιδανική ηλικία για δίαιτα είναι γύρω στα 30

Oι γυναίκες στα 32 τους και οι άνδρες στα 31 τους είναι πιο εύκολο να χάσουν τα περιττά τους κιλά.

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα, δήλωσαν ότι γύρω στα 30 είναι η ιδανική περίοδος για να χάσουν βάρος. Θεωρούν την ηλικία αυτή ορόσημο στη ζωή τους, καθώς θέλουν να ξεκινήσουν τη νέα δεκαετία υγιείς και αθλητικοί. Κάτι που δεν ισχύει στα 35 και στα 40 τους, επειδή συνήθως σε αυτές τις ηλικίες έχουν συμβιβαστεί με την εμφάνισή τους, σύμφωνα με όσα δήλωσε το 54% των συμμετεχόντων που βρίσκονταν σε δίαιτα.

Σπίτι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από σκουπίδια

Μια ομάδα σχεδιαστών από το Ηνωμένο Βασίλειο βάλθηκε να προσδώσει μια επιπλέον έννοια στην ανακύκλωση.

Αντί να θάψουν τα απόβλητα στη χωματερή, αποφάσισαν να τα χρησιμοποιήσουν με τον σωστό τρόπο και να τα τοποθετήσουν στη σωστή θέση δημιουργώντας ένα οικολογικό σπίτι. Ξύλα, μέταλλα, κομμάτια υφασμάτων, πλαστικά, οδοντόβουρτσες, βιντεοκασέτες, στρώματα και άλλα άχρηστα αντικείμενα αποτελούν τα βασικά υλικά δόμησης για το σπίτι των 80 τετραγωνικών μέτρων.