Back to Top

Οι άγνωστες χρήσεις του ξιδιού

Ένα μπουκάλι ξίδι μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμο εντός και εκτός κουζίνας αρκεί να γνωρίζεις που και πώς θα χρησιμοποιηθεί.

01. Αποσμητικό αυτοκινήτου: Αν το αυτοκίνητο έχει κάποια δυσάρεστη μυρωδιά, τότε γέμισε ένα πλαστικό μπουκάλι με ξύδι και αφήστε το για ένα ολόκληρο βράδυ στο πορτμπαγκάζ. Την άλλη μέρα οι άσχημες μυρωδιές θα έχουν εξαφανιστεί.

Το αλκοόλ αλλοιώνει το αντρικό σπέρμα

Δανική επιστημονική έρευνα προειδοποιεί τους άνδρες σχετικά με τους κινδύνους του αλκοόλ.

Δανική επιστημονική έρευνα δείχνει ότι ακόμη και η μέτρια κατανάλωσή αλκοόλ (πέντε ποτά την εβδομάδα) συνδέεται με χειρότερη ποιότητα του ανδρικού σπέρματος των υγιών νέων. Μεταξύ άλλων, συσχετίστηκε η συχνότητα κατανάλωσης αλκοόλ με την κατάσταση του σπέρματός τους.

Πανδαισία χρωμάτων σε αγροκτήματα της Κίνας

To Lexiaguo είναι μια αγροτική περιοχή στα βουνά Wumeng της Κίνας που βρίσκεται σε υψόμετρο 800 μέτρων.

Που οφείλονται τα διαφορετικά χρώματα; Κάθε οικογένεια που κατοικεί στην περιοχή, κατέχει κομμάτια γης με διαφορετικά μεγέθη και σχήματα, στα οποία καλλιεργεί φυτά της δικής της επιλογής. Έτσι, καλλιεργούνται πατάτες, καλαμπόκια, βρώμη, διάφορα είδη λουλουδιών και πολλά άλλα φυτά. Το αποτέλεσμα της ποικιλίας αυτής στην καλλιέργεια είναι μια εναλλαγή χρωμάτων, που κάνει το τοπίο να μοιάζει σαν πίνακας ζωγραφικής.