Back to Top

Οι άνδρες κοιτούν σώμα, οι γυναίκες το πρόσωπο

Σε αυτό ο συμπέρασμα κατέληξε έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο Όστιν του Τέξας.

Η έρευνα επιβεβαίωσε τις υποψίες ότι οι άνδρες νοιάζονται περισσότερο για το σώμα μιας γυναίκας, όταν πρόκειται για μια σύντομης διάρκειας σχέση, ενώ οι γυναίκες έχουν πιο ευρεία κριτήρια. Συγκεκριμένα, αυτό που εκτιμούν οι άνδρες στις γυναίκες δεν είναι το πνεύμα και το πρόσωπό τους, αλλά τις καμπύλες τους. Οι γυναίκες από την άλλη, κάνουν ακριβώς το αντίθετο: Κοιτούν τον άνδρα στο πρόσωπο.

Η «Κιβωτός του Νώε» θα μας σώσει (ξανά;)

Για τα χειρότερα ετοιμάζονται επιστήμονες και αρχιτέκτονες από την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Επιστήμονες από τη Βρετανία, τις ΗΠΑ, την Ολλανδία και την Ιταλία σχεδιάζουν μία διαστρική Κιβωτό, η οποία θα διασώσει τον ανθρώπινο πολιτισμό όταν η Γη καταστεί πλέον αφιλόξενη για το είδος μας. Στόχος είναι, το διαστημόπλοιο «Περσεφόνη» να εκτοξευθεί σε 100 χρόνια, μεταφέροντας χιλιάδες ανθρώπους, αλλά και την χλωρίδα και πανίδα του πλανήτη μας σε αναζήτηση ενός νέου φιλόξενου κόσμου.

Μην πλένεις το κοτόπουλο πριν το μαγειρέψεις

Μπορεί να είναι συνήθεια να πλένουμε το κοτόπουλο πριν το μαγείρεμα αλλά είναι επικίνδυνο για την υγεία μας.

Αν και το ωμό κοτόπουλο μπορεί να έχει βακτήρια στην επιφάνειά του, μια έρευνα με επικεφαλής την Dr. Jennifer Quinlan του Drexel University (Η.Π.Α.), έδειξε ότι το πλύσιμο των ωμών πουλερικών κάτω από τρεχούμενο νερό στο νεροχύτη της κουζίνας, είναι μια κακή πρακτική.