Back to Top

Ποιο είναι το μυστικό για μια μακροχρόνια σχέση;

Το μυστικό κρύβεται πίσω από μια λέξη που ονομάζεται «φιλία» η οποία και δένει τα ζευγάρια.

Η δυνατή φιλία είναι το μυστικό που κρατάει μια μακροχρόνια σχέση, υποστηρίζουν οι ερευνητές του πανεπιστημίου Περντού της Ιντιάνα. Οι ειδικοί διεξήγαγαν δυο έρευνες στις οποίες ζητούσαν από ζευγάρια να αξιολογήσουν τη σχέση τους και το βαθμό στον οποίο επενδύουν σε αυτή.

Στα σκαριά το στυλό - μεταφραστής

Το «Ivy Guide» είναι μια συσκευή που ταιριάζει γάντι σε οποιοδήποτε στυλό ή μολύβι.

Η λειτουργία του; Σαρώνει τις λέξεις και τις μεταφράζει απευθείας επάνω στο έγγραφο. Η άκρη του σαρωτή προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε εργαλείο γραφής με τη βοήθεια ενός ευέλικτου πλαστικού, ενώ πατώντας το κουμπί της μετάφρασης οι αναγνώστες μπορούν να υπογραμμίσουν το κείμενο και στη συνέχεια οι λέξεις θα μεταφραστούν αυτόματα στην επιλεγμένη γλώσσα.

Ταξίδι ως την άκρη του Σύμπαντος (+video)

Ταξίδι σε όλο το γνωστό Σύμπαν προσφέρει το βίντεο που δημιούργησαν επιστήμονες του Αμερικανικού Μουσείου Φυσικής Ιστορίας.

Ξεκινώντας από τη Γη, απομακρυνόμαστε και βλέπουμε σε «zoom out» το ηλιακό μας σύστημα με τους πλανήτες του και τις τροχιές τους, τον γαλαξία μας και τους άλλους γαλαξίες που έχουμε ανακαλύψει ως τώρα. Τελικά, φθάνουμε στην κοσμική ακτινοβολία υποβάθρου, τον απόηχο δηλαδή του Μπιγκ Μπανγκ.