Back to Top

Τα κορυφαία μαργαριτάρια των δικηγόρων

Τα μαργαριτάρια των μαθητών δικαιολογούνται λόγω ηλικίας, αλλά αυτά των δικηγόρων τι θα τα δικαιολογήσει;

Το βιβλίο «Disorder in the American Courts» περιλαμβάνει μερικές από τις πιο απίθανες ατάκες που έχουν ειπωθεί στα δικαστήρια και έχουν καταγραφεί κατά λέξη από δικαστικούς ρεπόρτερ στην Αμερική, οι οποίοι μετά βίας παρέμεναν σοβαροί την ώρα που γίνονταν οι ερωταποκρίσεις.

Γνωρίζοντας τα Στρουμφάκια

Τα Στρουμφάκια είναι μια φανταστική κοινότητα από μικρά γαλάζια πλάσματα τα οποία ζουν στο Στρουμφοχωριό μέσα στο δάσος.

Είναι δημιούργημα του Βέλγου καρτουνίστα Πεϊό και η πρώτη εμφάνισή τους έγινε στις 23 Οκτωβρίου 1958 στο Βελγικό περιοδικό κόμικ Σπιρού. Στο σύνολό τους είναι αρχικά 99, αλλά στην πορεία των περιπετειών τους γίνονται εκατό. Ωστόσο μόνο μερικά από αυτά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα Στρουμφάκια που κυρίως ξεχωρίζουν είναι:

Γρίφος: Τα τρία καπέλα

Τρεις άνθρωποι κάθονται σε μία σειρά, έτσι ώστε ο τελευταίος να βλέπει τους δύο μπροστινούς του, ο μεσαίος τον πρώτο και ο πρώτος κανέναν. 
.
Ένας κριτής φοράει στον καθένα τους από ένα άσπρο ή ένα κόκκινο καπέλο. Τους λέει πως τουλάχιστον ένα καπέλο είναι κόκκινο, αλλά κανείς τους δεν μπορεί να δει το καπέλο που φοράει. Κερδίζει όποιος βρει το χρώμα του καπέλου του, ξεκινώντας από τον τρίτο στη σειρά. Αυτός δηλώνει πως δεν ξέρει τι χρώμα καπέλο φοράει. Έρχεται η σειρά του δεύτερου, ο οποίος λέει το ίδιο. Όταν έρχεται η σειρά του πρώτου, παρόλο που δεν βλέπει κανέναν τους, δηλώνει με ικανοποίηση πως ξέρει τι χρώμα καπέλο φοράει.

Υγιεινή πίτσα που περιέχει 47 θρεπτικά συστατικά

Πίτσες πιο υγιεινές κι από τις έτοιμες σαλάτες του εμπορίου πωλούνται στη Βρετανία. 

Ο επινοητής τους δρ Μάικ Λιν, καθηγητής Διατροφής του Ανθρώπου στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης (Σκωτία), υποστηρίζει ότι είναι οι πιο υγιεινές πίτσες στον κόσμο. «Κανείς στο παρελθόν δεν είχε σχεδιάσει ένα γεύμα που περιέχει τα πάντα στις σωστές αναλογίες», δήλωσε ο ίδιος, προσθέτοντας πως είναι πολύ περήφανος γι’ αυτές. Οι πίτσες Eat Balanced, όπως ονομάστηκαν, διατίθενται σε 3 γεύσεις.

Οι γυναίκες κάνουν τους άντρες φιλόσοφους

H ταλαιπωρία των αντρών από το γυναικείο φύλο, τους έκανε φιλοσόφους της ζωής.

Sacha Guitry: «Όταν κάποιος σου κλέψει τη γυναίκα, δεν υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από το να τον αφήσεις να την κρατήσει…»

Hemant Joshi: «Μετά το γάµο, άνδρας και γυναίκα γίνονται οι δύο πλευρές ενός νοµίσµατος: δεν µπορούν να συναντηθούν αν και ßρίσκονται πάντα µαζί.»