Back to Top

Όρεξη ανάλογη με το βάρος της παρέας σου

Το βάρος της παρέας σου σε μια ταβέρνα επηρεάζει το πόσο θα φας συνολικά.

Έρευνα αμερικανών ψυχολόγων των πανεπιστημίων Κορνέλ και Νοτίου Ιλινόις, καθώς και της Ιατρικής Σχολής Mayo, υποστηρίζει ότι είναι δυνατό να επηρεαστεί κανείς και να φάει περισσότερο ή λιγότερο, ανάλογα με το βάρος όχι μόνο αυτών με τους οποίους κάθεται στο ίδιο τραπέζι, αλλά και εκείνων που τρώνε στα διπλανά.

Οι πιο προβλέψιμοι κωδικοί ασφαλείας

Η εταιρία SplashData παρουσίασε τους πιο προβλέψιμους, αλλά παράλληλα και τους πιο δημοφιλής κωδικούς ασφαλείας.

Η εταιρεία συνέλεξε στοιχεία από εκατομμύρια κλεμμένα passwords που δημοσίευσαν χάκερς και στη συνέχεια τα έβαλε σε λίστα ανάλογα με το πόσο δημοφιλή ήταν. «Είναι πραγματικά τρομακτικό να κάνει κάποιος ευκολότερη τη ζωή όσων προσπαθούν να υποκλέψουν προσωπικά δεδομένα», λέει ο Morgan Slain, διευθύνων σύμβουλος της SplashData.

Αξίζει να δεις: Seven Pounds

Κοινωνική ταινία παραγωγής αμερικάνικης 2008 με συνολική διάρκεια 123 λεπτά.

Με ένα μεγάλο μυστικό να τον βαραίνει, ο Μπεν Τόμας (Γουίλ Σμιθ) επιλέγει επτά άγνωστους ανθρώπους και προσπαθεί να βελτιώσει δραστικά τη ζωή τους. Το μόνο κοινό στοιχείο ανάμεσά τους είναι ότι όλοι χρειάζονται άμεσα βοήθεια (οικονομική, πνευματική, ιατρική). Ο Μπεν, βάζει σε λειτουργία το σχέδιό του, αλλά στην πορεία συμβαίνει κάτι που δεν το υπολόγιζε: Μία νεαρή κοπέλα που πάσχει από την καρδιά της, η Έμιλι Πόζα (Ροζάριο Ντόσον), διεισδύει στο συναισθηματικό του κόσμο αλλάζοντάς του την άποψή για την ίδια τη ζωή.

Χρήματα και αυτοκίνητο «τραβούν» τις γυναίκες

Οι γυναίκες δεν κοιτούν το πορτοφόλι του άνδρα. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται οι ίδιες.

Για εκείνες μετρούν άλλα: Ο καλός χαρακτήρας, η ευγένεια και η καλοσύνη καθώς και η εξωτερική εμφάνιση. Μια επιστημονική ανακάλυψη όμως, έρχεται για να βάλει τέλος σε αυτόν το μύθο. Έρευνα που πραγματοποίησε το πανεπιστήμιο της Ουαλίας, απέδειξε πως το αυτοκίνητο αποτελεί πόλο έλξης για τις γυναίκες, όσο κι αν αυτές δεν το παραδέχονται.