Back to Top

Ποια ζώδια κάνουν τα πιο καυτά ζευγάρια...

Έξι ζωδιακοί συνδυασμοί κυριαρχούν στο θέμα του ποιου καυτού ζευγαρώματος.

Κριός με Λέοντα: Το απόλυτο 10 με τόνο
Φλογεροί και γεμάτοι πάθος για τη ζωή και οι δύο, με μικρές μόνο διαφορές, μόνο και μόνο για να ανάβουν τα αίματα. Με τον Λέοντα να είναι αρχηγικός, και τον Κριό να είναι θερμόαιμος, ότι και να κάνουν θα το ευχαριστηθούν. Γράφουν ιστορία στο θέμα του πάθους, γίνονται συχνά θέμα γιατί φεύγουν από την παρέα απροειδοποίητα. Εύκολα ανάβει ο ένας τον άλλον, αφού ξέρουν έτσι κι αλλιώς όλα τους τα κουμπιά, τα ξέρουν όλα. Γενικά, κάθε ζώδιο έχει τρεις δεκανούς, τρία δεκαήμερα δηλαδή, με έναν Κυβερνήτη ο καθένας. Οι κυβερνήτες του Κριού είναι: 1ο δεκαήμερο ο Άρης, 2ο δεκαήμερο ο Ήλιος και 3ο δεκαήμερο Δίας. Αντίστοιχα του Λέοντα είναι: 1ο δεκαήμερο ο Ήλιος, 2ο δεκαήμερο ο Δίας, 3ο δεκαήμερο ο Άρης. Είναι δηλαδή ακριβώς οι ίδιοι πλανήτες, σε άλλες θέσεις κάτι που τους καθιστά να είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

Ταύρος με Καρκίνο: Σε λατρεύω αγάπη μου
Το πιο τρυφερό, παθιασμένο, γλυκό και αγαπησιάρικο ταίριασμα του ζωδιακού. Αφοσίωση, λατρεία, πολύ πάθος, έρωτας εκτός ορίων, κατανόηση, τρυφερότητα, μοναδική ένταση και τρελή, τρελή αγάπη. Ο ταύρος είναι γήινος, σταθερός, αλλά πολύ αφοσιωμένος. Για να ανθίσει ερωτικά ο Καρκίνος, αυτό ακριβώς χρειάζεται. Μόλις νιώσει ασφάλεια και τρυφερότητα και αγάπη, τα δίνει όλα. Έχουν οι Ταύροι και οι Καρκίνοι θέμα με την αφοσίωση, δεν μπορούν να ανοιχτούν ερωτικά αν δεν νιώθουν ασφαλείς. Το μυστηριακό νερό του καρκίνου έρχεται να δώσει βάθος και μυστικισμό στον έρωτα του Ταύρου, κάνοντας ένα ζευγάρι που δεν έχει όμοιό του. Δεν ταιριάζουν σε όλα, αλλά ο ένας αγαπάει τις διαφορές του με τον άλλον και τις έχει ανάγκη. Όσον αφορά το σεξ, εκεί επικρατεί γλύκα, ηδυπάθεια και μεγάλη διάρκεια


Δίδυμοι με Τοξότη: Τι ζευγάρι, τι ομορφιά
Οι Δίδυμοι με τους Τοξότες κάνουν ένα ζευγάρι φανταχτερό, γεμάτο δύναμη για ζωή. Λατρεύουν ο ένας τον άλλον. Αν υπάρχει κάποιος να κάνει καλά τον ατίθασο Δίδυμο, είναι ο Τοξότης. Αν υπάρχει κάποιος να καλύψει τις ανασφάλειες του Τοξότη, αυτός είναι ο Δίδυμος. Αυτά τα δύο ζώδια, χρειάζονται το ένα το άλλο για να σταματήσουν να κοιτάνε δεξιά και αριστερά και να σκορπιούνται ερωτικά. Ο Δίδυμος χρειάζεται την περιπέτεια, την αλλαγή, βαριέται εύκολα στα ίδια και τα ίδια. Είναι σε μια σχέση και το μυαλό του πετάει ήδη στην άλλη, αν δεν του κινεί συνέχεια το ενδιαφέρον με καινούρια πράγματα. Κομμένα αυτά με τον Τοξότη. Και ο Τοξότης βαριέται, οπότε ο ένας κρατάει σε υπερδιέγερση τον άλλον.


Παρθένος με Αιγόκερω: Σεβασμός στον έρωτα
Ένα από τα πιο αυστηρά και περίεργα ταιριάσματα του ζωδιακού κύκλου. Λατρεύονται, αγαπιούνται με πάθος και έχουν την τάση να επαναλαμβάνουν το ερωτικό παιχνίδι ώρες ατέλειωτες, σαν καλοί μαθητές. Παριστάνουν και οι δύο τους πολύ σοβαρούς, προπαντός η αξιοπρέπεια και η καριέρα και μεταξύ τους ζουν έναν έρωτα που τύφλα να έχουν οι προχωρημένοι και οι άνετοι. Ερμής, Κρόνος και Αφροδίτη είναι οι 3 Κυβερνήτες της Παρθένου. Κρόνος Αφροδίτη και Ερμής, Κυβερνήτες του Αιγόκερου. Είναι οι ίδιοι πλανήτες σε άλλες θέσεις, που σημαίνει πως ό,τι θέλει ο ένας, το θέλει και ο άλλος, ό,τι μπορεί ο ένας,το μπορεί και ο άλλος. Ο Αιγόκερως με τον Παρθένο θα πάνε το θέμα του σεξ πολύ μακριά. Πόσο όμορφη είναι η ερωτική τους ζωή, δεν το φαντάζεται κανείς, και σε κανέναν δεν το ομολογούν. Μόνον οι ίδιοι ξέρουν το βάθος και το πλάτος και τη δύναμη του έρωτά τους.


Ζυγός με Υδροχόο: Έρωτας και τρέλα
Τι ζευγάρι, τι τρέλα, τι πάθος. Ο μοναχικός κατά βάθος Υδροχόος, με την απίστευτη τάση του για τρέλες και ιδιοτροπίες και με την ερωτική του εφευρετικότητα, πάει και σκάει επάνω στο φαινόμενο Ζυγός. Αυτοί οι δύο μπορούν να τρελάνουν όλους τους άλλους και τους εαυτούς τους. Μπορούν να πάνε το πάθος σε σημεία που δεν το έχει φτάσει κανείς άλλος. Από τα ζώδια του αέρα, ο Ζυγός είναι το δεύτερο και ο Υδροχόος το τρίτο, το πιο ώριμο και το πιο τρελό μιας και κουβαλάει όλη την αέρινη παράδοση της συνομοταξίας των ζωδίων του αέρα. Είναι πολύ κοντά σε μυστικιστικά φαινόμενα, και τα συνδυάζει τέλεια με το ερωτικό πεδίο. Του αρέσουν αυτά τα παιχνίδια του Ζυγού. Γίνεται ο καλός μαθητής του Υδροχόου, και γελώντας παράφορα οι δυο τους, μπαίνουν σε σφαίρες που αγγίζουν την έκσταση. Όποιος προσπαθήσει να τους χωρίσει, θα φάει ενεργειακό χτύπημα μεγέθους μεγατόνων.


Σκορπιός με Ιχθύ: Πήραν φωτιά τα νερά
Δυο ζώδια που το ένα πλάστηκε για το άλλο. Νερό με νερό, μυστήριο με μυστήριο, αποπλάνηση με αποπλάνηση. Δύσκολοι ερωτικοί σύντροφοι, αλλά όχι μεταξύ τους. Εκεί που τα νάζια του Σκορπιού, με τις ζήλιες και τις κτητικότητες, μπορεί άλλους να τους κουράζουν, ο Ιχθύς τρελαίνεται. Τα θέλει αυτά τα παιχνίδια, τα λατρεύει. Δεν τα παίρνει σοβαρά, ούτε θυμώνει. Τα χρησιμοποιεί μόνο για να ανάψει για καλά το ερωτικό παιχνίδι. Οι κυβερνήτες τους είναι: Για τον Σκορπιό,  είναι ο Πλούτωνας, ο Ποσειδώνας και η Σελήνη, ενώ για τους Ιχθείς, ο Ποσειδώνας, η Σελήνη και ο Πλούτωνας. Πάλι πρόκειται δηλαδή για αντιμετάθεση των ίδιων πλανευτών. Οι δυο τους μοιάζουν σαν αντανάκλαση ο ένας του άλλου μέσα στα φλεγόμενα νερά του πάθους, του μυστικισμού και της απέραντης λατρείας. Καρμικά ζώδια και τα δυο τους, με μεγάλη σχέση στο «μοίρασμα της τράπουλας» του κόσμου, έχουν να πουν πολλά, πάρα πολλά μυστικά μεταξύ τους.

1 σχόλιο:

γράψε το σχόλιό σου...