Back to Top

Πως να βγαίνεις ωραίος/α στις φωτογραφίες

Υπάρχουν ορισμένα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό, ώστε να απαθανατίσεις τις όμορφες και μοναδικές στιγμές της ζωής σου:

Στρίψε το κεφάλι σου: Στρίψε ελαφριά το κεφάλι σου σε μία γωνία ¾. Έτσι, θα εκπέμπεις αμέσως μεγαλύτερη γοητεία. Αυτή η στάση θα σε βοηθήσει ιδιαιτέρως αν έχεις μεγάλα ή πεταχτά αυτιά.

Απέφυγε το διπλοσάγονο: Κλειδί  είναι η θέση της κάμερας. Ο φακός πρέπει να βρίσκεται στο ύψος των ματιών σου ή ακόμα ψηλότερα. Αν χρειαστεί μπορείς ακόμα και να λυγίσεις τα γόνατά σου αν είσαι πιο ψηλός/η από τον φωτογράφο. Διαφορετικά κάθισε σε καρέκλα και κοίταξε ψηλά προς την κάμερα. Βεβαιώσου ότι το σαγόνι σου προεξέχει περισσότερο απ’ ότι συνήθως, καθώς έτσι θα δημιουργήσεις την εντύπωση ότι ο λαιμός σου είναι πιο μακρύς.

Μην χαμογελάς ψεύτικα: Επιβάλλοντας στον εαυτό σου ένα ψεύτικο συγκρατημένο χαμόγελο μπορεί να δείχνεις ακόμα χειρότερα απ’ ότι αν δε γελούσες καθόλου. Θυμήσου ένα αστείο ανέκδοτο ή απλά σκέψου κάτι που σε κάνει χαρούμενο/η. Έτσι το φυσικό σου αυθόρμητο χαμόγελο θα αναδειχθεί και θα σε κάνει να δείχνεις υπέροχο/η.

Εξαφάνισε τα κόκκινα μάτια: Ακριβώς πριν τραβηχτεί η φωτογραφία, στρέψε το βλέμμα σου σε κάποια πηγή φωτός (όχι στον ήλιο όμως, καθώς εκπέμπει πολύ φως). Αυτή η κίνηση θα συρρικνώσει την κόρη του ματιού κι έτσι θα μειωθούν οι περιπτώσεις κόκκινων ματιών. Πολλά μοντέλα στις φωτογραφήσεις χρησιμοποιούν την εξής τεχνική: έχουν τα μάτια τους κλειστά και όταν ακούσουν το πρόσταγμα του φωτογράφου, τα ανοίγουν πλατιά.

Πάρε μία πόζα: Αν θέλεις να δείχνεις πιο λεπτός/η, ζήτησε από τον φωτογράφο να σε τραβήξει από μια ψηλότερη από εσένα γωνία ώστε να επικεντρώνεται η προσοχή στο πρόσωπό σου. Επίσης τοποθέτησε το ένα πόδι πίσω από το άλλο και στρίψε τους ώμους σου έτσι ώστε να είναι σε διαφορετική γωνία απ’ ότι το κεφάλι σου. Θυμήσου ότι η κίνηση είναι ο σύμμαχός σου. 

Ιδανικό μακιγιάζ (για γυναίκες): Το φλας της μηχανής πολλές φορές μπορεί να σε δείχνει χλωμή, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να προσέξεις το μακιγιάζ σου. Για να δείχνουν τα δόντια σου κάτασπρα, διάλεξε ένα κραγιόν λίγο πιο φωτεινό απ’ ότι φοράς συνήθως. Για να τονίσεις τα ζυγωματικά σου ή για να δείχνει πιο μικρή η μύτη σου, χρησιμοποίησε σε αυτή την περιοχή έναν τόνο πιο σκούρο make-up.
.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/9/12, 9:28 μ.μ.

    A NAI NA STEKOME STIN KOLONA TZAI NA KANOUME TOYS WRAIOUS KAI TES WRAIES.XAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/9/12, 9:30 μ.μ.

    TO WRAIO VAPSIMO KAI I WRAIA NOMMOSI O POIO ASXIMOS GINETAI KOUKLOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

γράψε το σχόλιό σου...