Σοκολάτα που δεν λιώνει
Η σοκολάτα που δεν λιώνει αποτελεί επίτευγμα του κέντρου έρευνας της σοκολατοβιομηχανίας Cadbury, το οποίο ανήκει στην γνωστή εταιρία γαλακτοκομικών προϊόντων Kraft. Η σοκολάτα αυτή δημιουργήθηκε για θερμές χώρες όπως π.χ. η Ινδία και η Βραζιλία, όπου οι υψηλές θερμοκρασίες πολλές φορές αλλοιώνουν το προϊόν.

Αρκετοί παρά ταύτα, είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι το νέο προϊόν θα μπορούσε να διατίθεται ακόμη και στις ψυχρές χώρες, προς αποφυγή του γνωστού «πασαλείμματος». Από την πλευρά του, ο Τόνι Μπιλσμπόροου από την Kraft Foods, υποστηρίζει ότι για την ώρα δεν υπάρχουν σχέδια για την πώληση του νέου προϊόντος σε ψυχρές χώρες όπως η Βρετανία, καθώς εκεί «απλώς δεν θα πουλήσει». «Δεν πιστεύω ότι οι λάτρεις της σοκολάτας θα καλωσορίσουν τη συγκεκριμένη συνταγή καθώς η αλήθεια είναι ότι δεν θα έχει την ίδια γεύση με μια κλασική σοκολάτα γάλακτος της Cadbury», καταλήγει ο ίδιος.
.
...επιμέλεια: Ελευθερία Τζώη
0Comments
Δημοσίευση σχολίου
γράψε το σχόλιό σου...