Back to Top

Henry Ziegland: Ο πιο άτυχος ερωτευμένος

Μια ιστορία αγάπης, χωρισμού, εκδίκησης και ατυχίας πραγματοποιήθηκε το έτος 1883.

Ο Henry Ziegland είχε συνάψει σχέση με μια κοπέλα. Τα λόγια συγγενών και φίλων μαρτυρούσαν πως πρόκειται για τον απόλυτο έρωτα. Μια ημέρα, ξαφνικά ο Henry αποφάσισε να χωρίσει την κοπέλα του. Ατάραχος και απαθής της ανακοίνωσε την απόφασή του, χωρίς μάλιστα να δώσει κάποια πειστική εξήγηση. Εκείνη το πήρε πολύ βαριά και έπεσε σε μελαγχολία. 

Επιπλέον, την εποχή εκείνη, θεωρούνταν πολύ υποτιμητικό το γεγονός, ένας άντρας να διακόψει την σχέση του με μια γυναίκα, μιας και κολλούσε στην γυναίκα την ρετσινιά της ''ελαττωματικής''. Μην αντέχοντας τις επικρίσεις από την οικογένεια της και την κατακραυγή του κόσμου, η κοπέλα αυτοκτόνησε. Εξοργισμένος ο αδελφός της από την εξέλιξη, αποφάσισε να εκδικηθεί για τον άδικο χαμό της αδερφής της. Έψαξε και βρήκε τον Henry, με σκοπό όχι μόνο να του ζητήσει το λόγο, αλλά και να τον σκοτώσει.

Έστρεψε λοιπόν το όπλο κατά πάνω του και τον πυροβόλησε. Αμέσως μετά αυτοκτόνησε και αυτός. Ο Henry όμως, δεν είχε πεθάνει, μιας και η σφαίρα πέρασε ξυστά από το πρόσωπό του και σφηνώθηκε σε ένα δέντρο που ήταν ακριβώς πίσω του. Το περιστατικό έληξε εκεί. 20 χρόνια αργότερα, ο Henry θέλησε να κόψει το συγκεκριμένο δέντρο. Αντί για πριόνι, σκέφτηκε ότι θα ήταν πιο εύκολο να χρησιμοποιήσει δυναμίτη και να το ανατινάξει. Το αποτέλεσμα δεν μπορούσε να το προβλέψει: Η έκρηξη εκτόξευσε τη σφαίρα από το δέντρο κατευθείαν στο κεφάλι του Henry, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο.
.

Συντάκτης: Ευάγγελος Χόβολος

0Comments

Δημοσίευση σχολίου

γράψε το σχόλιό σου...