Back to Top

Ψυχαγωγικό πάρκο ακατάλληλο για ανηλίκους

Το πάρκο «Love Land»  σπάει τα παραδοσιακά ταμπού γύρω από το σεξ.

Παράλληλα βοηθά τον επισκέπτη να εκτιμήσει την ομορφιά της σεξουαλικότητας. Οι Νοτιο-Κορεάτες δημιούργησαν στο νησί Jeju ένα παράξενο ψυχαγωγικό πάρκο, μόνο όμως για ενήλικες. Το νησί Cheju, αποτελούσε ήδη και πριν τη δημιουργία του πάρκου έναν δημοφιλή προορισμό για νεόνυμφα ζευγάρια γι' αυτό και αποκαλείται συχνά «νησί του μήνα του μέλιτος».

«Θέλαμε να σπάσουμε τα παραδοσιακά ταμπού γύρω από το σεξ και να κάνουμε τον κόσμο να εκτιμήσει τη φυσική ομορφιά της σεξουαλικότητας. Είναι ένα μέρος όπου η τέχνη και ο ερωτισμός συνδέονται άρρηκτα», λέει ο υπεύθυνος του πάρκου. Προκλητικά γλυπτά γυναικείων και αντρικών μορφών που επιδίδονται στο σεξ, άντρες με κατεβασμένα παντελόνια και γυναίκες με ανοιχτά πόδια σε εντελώς προσωπικές στιγμές συνθέτουν αυτό το περίεργο ερωτικό σκηνικό. 

Επιπλέον, στάσεις από το «Κάμα Σούτρα» εφαρμόζονται σε κάθε γωνιά του πάρκου, αποτελώντας κατά κάποιο τρόπο διδακτικό θέαμα για όλους. «Οι άνθρωποι κάνουν σεξ και πρέπει να το απολαμβάνουν χωρίς ντροπές και προκαταλήψεις, απενοχοποιώντας οτιδήποτε έχει σχέση με αυτό», εξηγεί ο υπεύθυνος. Όλα τα γλυπτά του πάρκου κατασκευάστηκαν από φοιτητές Καλών Τεχνών της Νότιας Κορέας, τα οποία ανανεώνονται συχνά με επιπλέον ερωτικές προσθήκες.



















 ...επιμέλεια: Ελευθερία Τζώη

0Comments

Δημοσίευση σχολίου

γράψε το σχόλιό σου...